Hírek, fotók, videók

2014.09.18 10:08

Az utóbbi napokban több olyan esemény is történt, amiken Szervét Tibor megjelent és előadásával, részvételével emelte az est fényét.

„Rejtő Jenő visszaüt” címmel kerekasztal-beszélgetést tartottak szeptember 10-én 18 órakor a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a 71 éve elhunyt íróról.  Az est folyamán közreműködött Szervét Tibor, aki Buza Tímea színművésszel együtt részleteket olvasott fel a szóba került Rejtő művekből és levelekből. Az Irodal Jelen beszámolója elolvasható ITT.

Díjátadóval zárult a Vidéki Színházak Fesztiválja szeptember 16-án. A Fesztiválon Szervét Tibor a zsűri tagjai közt foglalt helyet, az ünnepélyes záróesten pedig a legjobb színésznőnek járó díjat adta át Trokán Nórának. Az mno.hu beszámolója ITT, további képek a hirado.hu oldalán, ITT, a Thália Színház oldalán, ITT, a díjátadón készült videó pedig ITT nézhető meg.

Tegnap, szeptember 17-én megtartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját a Thália Színház, ahol a soron következő bemutatójuk, A hőstenor kiemelt szerepet kapott. A Metropol beszámolója ITT, az enyém pedig a színház menüpontban olvasható. A sajtótájékoztatón interjút készített Szervét Tiborral a Thália Színházba való igazolásáról és A hőstenorban vállalt szerepéről a Mosaic Online, a vidó megtekinthető a Mosaic Online weboldalán, vagy ITT