Hősök Tere

2014.06.20 09:54

 Hősök Tere - Az vagy, amit teszel!

Ez egy önszerveződő projekt, melynek célja, hogy minél több ember merjen kiállni és tenni másokért a hétköznapokban. Küldetésük, hogy Magyarországon minél több ember álljon ki és tegyen valamit másokért a mindennapokban. Pozitív változásra van szükség, de sokan vannak, akik nem tudják hogy kezdjenek hozzá. Ha inspirálják a környezetükben élőket és megtanítják nekik, hogyan váljanak mindennapi hősökké, talán elindíthatják ezt a pozitív változást.
 
Céljuk, hogy elindítsanak egy folyamatot. Megadják a kezdő lökést ahhoz, hogy egyre több ember, egyre többször tegyen másokért. A történelem megtanított minket arra, hogy minél több ember akarja igazán a változást, annál nagyobb dolgokat tudunk véghezvinni. Hisznek benne, hogy most is sikerülni fog. Abban segítenek, hogy hétköznapi emberek hétköznapi hősökké válhassanak, elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével megváltoztathatják a világunkat!
 
 
Szervét Tibor is csatlakozoztt ehhez a tiszteletre méltó kampányhoz. Hogy miért is? Ezt Őmaga mondja el ebben a kis videóban: