Legényvásár

2013.03.06 13:14

 

 
Olvasónapló szösszenet by Admin.
 
 
 
Egy ráérős, semmittevős délutánhoz ideális olvasmány. Kedves, aranyos, humoros, elgondolkodtató. Érdekes a pasik vallomásait olvasni az "emberiség egyik legnehezebb, legérdekesebb, legmegoldhatatlanabb" kérdéséről, a szerelemről. Számomra újra bebizonyosodott az a "közhely", hogy valóban mindenki mást akar, a férfi a nőt, a nő a férfit...
 
És, hogy milyen Szervét Tibor?
 
Őszinte, közvetlen, nyílt és szókimondó.
Végtelenül érdekes ezt az interjút gondalatban hozzátenni a régeibbi nyilatkozatokhoz, kiegészíteni azokat vele. Olyan az egész, mint egy kirakós játék... ;) A legjobb az volt az egészben, hogy olvastam a válaszait a könyvben és közben - lelki füleimmel - hallottam a hangját. :) Néhány infó meglepő volt Róla, de ezektől még emberibb, esendőbb és szimpatikusabb a személye (és nem, nem fogok semmit elárulni, tessék Mindenkinek szépen elolvasni az interjút!, megéri!, hozzáteszem A FOTÓ már magában egy élmény... :) ). És azt hiszem valóban ilyennek képzeltem őt a magán- vagy inkább szerelmi életében. Igazi Halak. (Mint én. :) ) Romantikus, szerelmes és féltékeny lélek, még akkor is, ha - ahogyan ő maga nyilatkozta korábban, hogy - valószínűleg egyre inkább az aszcendense a meghatározóbb, és "most már sokkal kevésbé lehet horogra akasztani"... :) 
 
 
(Zárójelben: A világ nagyon-nagyon rosszul van összerakva, ha az ilyen - tehetséges, okos, művelt, sármos, imádnivaló - férfiak, és most konkrétan nem csak SzT-re gondolok, egyedül vannak, igazi társ nélkül...)